(Unique) male jacket

Ove sunčane februarske dane odlučila sam da iskoristim na najbolji mogući način i prikažem svoju najnoviju kreaciju koja će biti izložena ove godine na izložbi.

Ovaj model muške jakne izrađen je kombinacijom više materijala: koža, čoja i somot. Kada se pomisli na kombinaciju svih ovih materijala, kao i boja crne, sive i teget, imate utisak da je previše svega i svačega, međutim ovo je savršena kombinacija. Htela sam da rizikujem i napravim nešto na šta se možda mnogi ne bi usudili. Kada je jakna završena, reakcije mnogih mojih kolega, kako muških tako i ženskih, ali i profesora bile su pozitivne, a ono što mi je najvažnije jeste to što sam od svojih prijatelja i rođaka najčešće čula kako bi je rado nosili.

Zbog takvih pozitivnih reakcija, uz pomoć divnih ljudi nastale su ove fotografije u mom rodnom gradu, Paraćinu. Zahvaljujem se fotografu Marku Nikoliću i modelu Srđanu Trpčevskom što su bili deo ovog projekta i doprineli tome da sve izgleda baš onako kako sam zamišljala. Radujem se budućoj saradnji 🙂